Vind het antwoord in onze bakhulp over Pannenkoeken en poffertjes

Dagelijks helpen wij thuisbakkers met onze tips, veelgestelde vragen en how-to video's.

Bekijk ook heerlijke Pannenkoeken en poffertjes recepten.

Volkoren pannenkoek met creme fraiche van Saakje

Duur: 2:46

Zin in een lekker borrelhapje? Saakje maakt er eentje van Pannenkoeken. Een lekker fris hapje met creme fraiche, komkommer en veldsla. In de bakfilm laat ze zien hoe je ze maakt. Bak je mee?

Pannenkoeken lasagne met zalm en spinazie van Danna

Duur: 3:43

Wist je dat je Pannenkoeken een heerlijke lasagne kunt maken. De pastabladen vervang je door pannenkoeken. Danna maakte voor ons een pannenkoeken lasagne met zalm en spinazie. Een bekende en populaire combinatie, die bij veel mensen in de smaak valt.

Baktip: Bak je pannenkoeken met stukjes ananas, appels, schijfjes banaan, plakjes ontbijtspek, schijfjes rookworst of schijfjes champignons? Leg deze eerst in de pan en schenk het pannenkoeken beslag er over.

Baktip: Als je een appel pannenkoek maakt kun je er ook voor kiezen om de appeltjes niet mee te bakken. Je kunt de appeltjes smoren en daarna de pannenkoek er mee vullen en de pannenkoek oprollen. Gesmoorde appeltjes maak je zo:

Baktip: Een handige tip voor het omdraaien van een appelpannenkoek: leg een grote deksel bovenop de koekenpan. Draai de pan om en laat de appelpannenkoek er op vallen. Laat daarna de appel pannenkoek voorzichtig van de deksel in de pan glijden.

Baktip: Mislukt jouw eerste pannenkoek altijd? Dat kun je heel gemakkelijk voorkomen. Zorg dat de pan goed heet is. Zet ‘m vast op een zacht vuurtje met een beetje olie als je het beslag gaat maken.

Pannenkoeken bakken

Duur: 2:43

De lekkerste pannenkoeken zijn natuurlijk zelf gebakken pannenkoeken! In deze video geven je een paar praktische tips hoe je de lekkerste pannenkoeken bakt.

Koopmans Proteïne Pannenkoeken

Duur: 2:43

De lekkerste pannenkoeken zijn natuurlijk zelf gebakken pannenkoeken! In deze video geven je een paar praktische tips hoe je de lekkerste pannenkoeken bakt.

Antwoord niet gevonden?

Linda, Mandy, Cindy, Ineke, Gabriële en Joke zitten elke werkdag voor je klaar. Je kunt ze tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en op oudjaarsdag (van 10:00 tot 15:00 uur) telefonisch bereiken op nummer 0800 - 022 33 06 (gratis). Zij doen hun best om zo snel en volledig mogelijk antwoord te geven op jouw vragen. Neem contact op of bezoek Koopmans op FacebookMet jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer