Maatschappelijke betrokkenheid

Bij Koopmans vinden wij familie belangrijk. Daarom organiseren we activiteiten voor jong en oud.

Nationale Pannenkoekdag

Nationale Pannenkoekdag wordt elk jaar gevierd op een vrijdag in maart. Wij organiseren dit in samenwerking met Tefal. Op deze dag bakken Nederlandse basisschoolkinderen uit de bovenbouw pannenkoeken voor ouderen in een verzorgingstehuis of voor ouderen in de buurt, onder het motto ‘Bak mee voor ouderen’. Meer weten over Nationale Pannenkoekdag? Kijk op www.pannenkoekdag.nl

CliniClowns

Het CliniClowns College in Amersfoort is een unieke theaterbelevenis. Zieke en gehandicapte kinderen en hun familie worden hier op een fantastische manier verwend. Een onvergetelijke dag voor het kind en zijn of haar ouders, broertjes en zusjes. Wij vinden dat daar ook heerlijke pannenkoeken bij horen. Daarom sponsort Koopmans deze pannenkoeken sinds 2013.

Voedselbank

Sommige Koopmans producten kunnen we niet meer aan supermarkten verkopen omdat de houdbaarheidsdatum te kort is. Die producten gooien we niet weg, maar geven we aan de Voedselbank. Vanaf 2016 schenken we ook aan de Voedselbank als we geen producten hebben waarvan de houdbaarheidsdatum bijna verloopt. Zo kan de Voedselbank op een constante stroom van Koopmans producten rekenen. In 2016 was dit goed voor 76.800 producten.

Vrijwilligerswerk medewerkers

Onze medewerkers kunnen allemaal een verzoek indienen voor een bijdrage aan benodigd geld of producten voor vrijwilligerswerk dat zij doen in hun eigen tijd. Een commissie van medewerkers beheert het budget en beoordeelt de aanvragen. Zo bakken twee Koopmans medewerkers al meerdere jaren oliebollen voor klanten van de Voedselbank.

Met jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer