Sluiten

Goed nieuws voor bak- en pannenkoekliefhebbers die bewust glutenvrij willen genieten of glutenintolerant zijn. Koopmans introduceert Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel. Consumenten kunnen hiermee heerlijk variëren: pannenkoeken, appeltaart, cake en koekjes en dat alles glutenvrij. Bijzonder is dat beide producten gewoon te vinden zijn in het bakschap van de supermarkt.  

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel zijn herkenbaar aan het glutenvrije keurmerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Koopmans voldoet daarmee aan de veiligste norm, de zogeheten AOECS-norm.

Net zo lekker

Genieten van Koopmans Pannenkoeken kan nu ook glutenvrij. De mix laat zich heel gemakkelijk bereiden met 800 ml melk en 3 eieren. Zowel het beslag als de gebakken pannenkoek zijn qua kleur en dikte gelijk aan een gewone pannenkoek. En net zo lekker! Met deze mix tover je circa 12 glutenvrije heerlijke, zelfgebakken pannenkoeken op tafel. 

Glutenvrije appeltaart, cake en koekjes

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is de basis voor een variëteit aan zoete baksels. Het product bevat 38% amandelmeel en dat proef je! Een smakelijke appeltaart, maar ook cake en koekjes zonder gluten zijn een fluitje van een cent. Je hoeft alleen boter, suiker en eieren toe te voegen. De rijsmiddelen in het meel zorgen voor een lekker luchtig resultaat. 

Laat je inspireren

Liefhebbers van pannenkoeken en zoete baksels kunnen zich laten inspireren door heerlijke recepten op www.koopmans.com. De glutenvrije recepten zijn herkenbaar aan de vermelding ‘glutenvrij’.

In het bakschap 

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel zijn verkrijgbaar in het bakschap bij diverse supermarkten, waaronder PLUS, Jumbo en Albert Heijn. De producten zijn luchtdicht verpakt en daardoor gegarandeerd glutenvrij. De consumentenadviesprijs voor de glutenvrije pannenkoekmix is € 2,49 per pak en € 3,99 voor een pak Zelfrijzend Amandelbakmeel. 

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Sabine Kuiper