Sluiten

De introductie van nieuwe Koopmans producten of ander leuk en interessant nieuws delen wij graag! Bekijk hier onze persberichten, download de packshots en de sfeerbeelden. Op zoek naar aanvullende informatie? Neem contact met ons op.

KOOPMANS INTRODUCEERT OUD-HOLLANDSE KRUIDCAKE

Steranijs, kruidnagel en kaneel. De combinatie van deze Oud-Hollandse koekkruiden zorgen voor een heerlijke geur in huis tijdens het bakken. Niet alleen de geur, ook de smaak is on-weer-staan-baar lekker!

Dat wordt moeilijk kiezen… KOOPMANS INTRODUCEERT DRIE NIEUWE CAKEMIXEN

Zelf een cake bakken is ongekend populair. Of je nu kiest voor de heerlijke Hollandse speculaassmaak, de frisheid van citroen of de combinatie van vanille en chocolade, tijdens het bakken vult je huis zich met een heerlijke onweerstaanbare geur!

Koopmans introduceert Appeltaart extra deeg: LEKKER EVEN WAT MEER

Met de mix Appeltaart extra deeg bak je een extra grote appeltaart. Lekker even wat meer. Ook voor iedereen die de verleiding om van het deeg te snoepen niet kan weerstaan…

Landelijke Fruitplukdag bij fruitteler De Woerdt in Ressen

Bakexpert Danna bakt tijdens de Landelijke Fruitplukdag op zaterdag 22 september heerlijke appeltaarten in de boomgaard van fruitbedrijf De Woerdt. Zelf plukken en zelf proeven, dat is het idee van de plukdag.

Koopmans introduceert Kokosmakronen en Bananenbrood

Kokos en Bananenbrood zijn razend populair. Met de twee nieuwe mixen van Koopmans kun je ook thuis snel en makkelijk inhaken op deze trends en iets lekkers bij de koffie of als tussendoortje serveren.

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken

Nieuw van Koopmans: Glutenvrije pannenkoeken. Met Koopmans Pannenkoeken Glutenvrij maak je super snel en gemakkelijk heerlijke glutenvrije pannenkoeken voor het hele gezin.

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel

Met Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel bak je super makkelijk heerlijke, zoete baksels vanaf de basis. Je voegt zelf boter, suiker en eieren toe. De rijsmiddelen in het Zelfrijzend Amandelbakmeel zorgen voor een lekker luchtig eindresultaat. Amandelbakmeel is ideaal voor het bakken van (glutenvrije) taart, koekjes, cake en nog veel meer!