Sluiten

Denk je aan een lekkere, zelfgemaakte appeltaart, dan denk je aan Koopmans. En lekker gaat bij ons hand in hand met maatschappelijk verantwoord.

Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als onderdeel van de kwaliteit van onze producten. 

Koopmans is het zusje van Dr. Oetker Nederland. En duurzaam handelen en verantwoord ondernemen hebben een lange traditie bij het familiebedrijf Dr. Oetker.

De purpose van Dr. Oetker is Creating a Taste of Home. Geleid door deze purpose, ontwikkelen we ons bedrijf voortdurend en maken we de weg vrij voor een duurzame toekomst.

Als gevolg hiervan hebben we in samenwerking met Dr. Oetker in 2020 het Dr. Oetker Sustainability Charter aangenomen. Waarmee we als bedrijf een nieuwe roadmap voor het thema duurzaamheid stevig verankeren in onze dagelijkse bedrijfsvoering. De Sustainability Charter bevat drie dimensies: Our food, Our world en Our company en omvat zowel concrete duurzaamheidsdoelen als verplichtingen waarmee wij als verantwoordelijke onderneming worden geconfronteerd. 

Op deze pagina vertellen we je graag welke stappen we al hebben gezet. Met ons duurzaamheidsbeleid richten we ons op de fabriek in Leeuwarden en het hoofdkantoor in Amersfoort, verdeeld onder drie belangrijke dimensies: Our food, Our world en Our company. Wil je meer weten over de duurzaamheidsdoelen die we hebben opgesteld? Klik dan hier!

Het MVO-Jaarverslag kun je hier downloaden: MVO rapport.pdf