Sluiten

Voor alle kleine en grote feestjes. Als bedankje. Omdat je iemand hebt gemist. Om even bij te kletsen. Tijdens de bezichtigingen van je huis dat te koop staat. Of middenin een appelboomgaard tijdens de Landelijke Fruitplukdag. Er is altijd wel een reden voor een heerlijke zelfgebakken appeltaart. Niet voor niets is Koopmans Appeltaart de best verkochte appeltaartmix van Nederland. Met de mix Appeltaart extra deeg bak je een extra grote appeltaart. Lekker even wat meer. Ook voor iedereen die de verleiding om van het deeg te snoepen niet kan weerstaan…

De appeltaart is de meest gebakken taart van Nederland. Of je nu een doorgewinterde thuisbakker bent of alleen bakt voor een verjaardag, een lekker stuk appeltaart uit eigen oven smaakt altijd.

25% extra

Met de producten van Koopmans is appeltaart bakken appeltje eitje. En voor de extra grote appeltaart introduceert Koopmans Appeltaart extra deeg. Daarmee maak je heel makkelijk je vertrouwde appeltaart, maar dan met 25% meer deeg. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat zo’n 40% van de thuisbakkers te weinig deeg over heeft voor de reepjes bovenop. Extra deeg is niet alleen handig voor grotere springvormen, maar ook voor alle thuisbakkers - jong en oud - die de verleiding om van het deeg te snoepen niet kunnen weerstaan.

Lekker met zelf geplukte appels

Op zaterdag 22 september kunnen bezoekers van de Landelijke Fruitplukdag bij teler De Woerdt in Ressen (tussen Arnhem en Nijmegen) meteen met hun zelf geplukte appels aan de slag. Samen met bakexpert Danna van Koopmans worden in de boomgaard heerlijke appeltaarten gebakken. En natuurlijk neemt Danna ook een paar extra grote appeltaarten mee om lekker van te proeven.

Zelf appels plukken voor een altijd lekkere appeltaart kan tijdens de Landelijke Fruitplukdagen in ruim 40 boomgaarden. Activiteiten en openingstijden zijn te vinden op defruitigste.nl/plukdagen. Alleen in Ressen kunnen bezoekers genieten van de geur van zelfgebakken appeltaarten in de boomgaard.

Klassiek of met een twist

De authentieke Hollandse appeltaart met knapperige appeltjes, rozijnen en een snufje kaneel is nog altijd een klassieker. En als je wat anders wil, zijn er veel variaties mogelijk. Niets is zo leuk als zelf een appeltaart bakken en iedereen  verrassen met je eigen twist. Bijvoorbeeld een appeltaart met gember en kardemom. Of met kwark of lavendel! Voor welke variant je ook kiest, een heerlijke geur vult het huis als de appeltaart in de oven staat. Bakfilmpjes en variatierecepten zijn te vinden op koopmans.com en bakken.nl

Verkrijgbaarheid

Koopmans Appeltaart extra deeg is vanaf eind september verkrijgbaar bij Coop supermarkten en vanaf oktober bij Albert Heijn en Jumbo. De consumentenadviesprijs is € 1,49 voor een pak.

 

-EINDE BERICHT-

 

Achtergrondinformatie:

Koopmans

Natasja Doornbos