Sluiten

Koopmans introduceert Zelfrijzend Amandelbakmeel, de ideale basis voor het bakken van een lekkere appeltaart, cake of koekjes. Zo kun je heerlijk variëren.  Het product bevat 38% amandelmeel en dat proef je!

De introductie is niet alleen goed nieuws voor bakliefhebbers, maar ook voor bakkers die bewust glutenvrij willen genieten of glutenintolerant zijn. Met Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel bak je eenvoudig de lekkerste glutenvrije baksels. 

Lekker luchtig

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is de basis voor een variëteit aan zoete baksels. Een smakelijke appeltaart, maar ook het bakken van een cake en koekjes zonder gluten is een fluitje van een cent. Je hoeft alleen boter, suiker en eieren toe te voegen. Bakpoeder is niet nodig. De rijsmiddelen in het meel zorgen voor een lekker luchtig resultaat. 

Onderscheidende smaak 

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is gemaakt van amandelmeel (38%), rijstebloem, lupinemeel, voedingsvezel en rijsmiddelen. De amandelen geven net even een iets andere smaak en textuur, dan baksels met zelfrijzend bakmeel als basis. Cake en koekjes maak je met één pak Zelfrijzend Amandelbakmeel. Voor een appeltaart in een springvorm van 24 cm doorsnede zijn twee pakken nodig.  

Laat je inspireren

Met Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is het heerlijk genieten van lekkere, zoete baksels, die ook nog eens glutenvrij zijn. Bakliefhebbers kunnen zich laten inspireren door heerlijke recepten op www.koopmans.com. De glutenvrije recepten zijn herkenbaar aan de vermelding ‘glutenvrij’.

In het bakschap 

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is te vinden in het bakschap van de supermarkt. Het product is luchtdicht verpakt en daardoor gegarandeerd glutenvrij. Op het pak is dan ook het glutenvrije keurmerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging afgebeeld. Koopmans voldoet daarmee aan de veiligste norm, de zogeheten AOECS-norm. De consumenten-adviesprijs voor een pak Zelfrijzend Amandelbakmeel van 200 gram is € 3,99.  

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Sabine Kuiper