Sluiten

Zelf een cake bakken is ongekend populair. Het is een van de meest bereide baksels in de Nederlandse keuken. Niet zo gek, want een plakje cake verveelt nooit en met de nieuwe mixen van Koopmans kun je lekker variëren. Of je nu kiest voor de heerlijke Hollandse speculaassmaak, de frisheid van citroen of de combinatie van vanille en chocolade, tijdens het bakken vult je huis zich met een heerlijke onweerstaanbare geur!

Oudhollandse smaak

Voor liefhebbers van typisch Hollandse smaken introduceert Koopmans Oud-Hollandse Speculaascake. De verfijnde kruidenmelange in de nieuwe mix geeft de heerlijke speculaassmaak. Niet alleen gezellig om te bakken voor het  Sinterklaasfeest, maar ook om de rest van het jaar van te genieten. Met de introductie van Speculaascake breidt Koopmans de Oud-Hollandse range, die bestaat uit de ouderwets lekkere smaken Appelkaneelcake, Stroopwafelcake en Tulband met bourbon vanille, verder uit. 

Dubbel genieten

De Koopmans Marmercake is een heerlijke combinatie van vanille en chocolade in één cake. Dat is dubbel genieten. Hou je als thuisbakker van de frisheid van citroen, kies dan voor Koopmans Citroencake. Beide producten zijn een uitbreiding van het brede Koopmans cake-assortiment met onder meer de mixen Boerencake, Fijne cake en Chocolade cake.

Gemakkelijk en lekker luchtig

Cake bakken is een klein feestje. En natuurlijk zijn de nieuwe Koopmans cakevarianten makkelijk zelf te bereiden. Aan de mixen moeten alleen nog 150 grams boter, 4 eieren en 50 ml water worden toegevoegd. De Oud-Hollandse Speculaascake maak je extra lekker door nog wat amandelschaafsel over het beslag te strooien voor het bakken. Zet vervolgens het cakeblik zo’n 60 minuten in de voorverwarmde oven en het huis vult zich met een heerlijke geur.

Verkrijgbaarheid

De drie nieuwe Koopmans cakemixen zijn vanaf eind september verkrijgbaar bij Coop supermarkten en vanaf oktober bij Albert Heijn en Jumbo. De consumentenadviesprijs voor een pak Koopmans Oud-Hollandse Speculaascake en Marmercake is € 1,49 en voor Koopmans Citroencake € 1,29.

 

-EINDE BERICHT-

Achtergrondinformatie:

Koopmans

Marieke Grit

E: Marieke.Grit@oetker.com