Sluiten

Oeps gist vergeten..

Let op: productiefout in onze Koopmans Oliebollenmix Origineel

Koopmans heeft bij een kleine hoeveelheid Koopmans Oliebollenmix Origineel geen gist toegevoegd. Dit is niet schadelijk, maar u kunt er geen echte oliebollen mee bakken. Het beslag zal niet rijzen en wij adviseren u om dit product niet te gebruiken.  

Gelukkig is meer dan 99% van de Oliebollenmixen wel goed geproduceerd, maar de verpakkingen waarbij het niet goed is gegaan hebben de volgende THT (zie bovenzijde verpakking) 03-02-2022 en de productiecode: L212447 met de tijdsaanduiding tussen 02:30-08:30. Mocht dit voor u van toepassing zijn dan adviseren we u dit product niet te gebruiken en de bovenkant van de verpakking inclusief THT en productiecode op te sturen naar Koopmans Consumentenservice, Antwoordnummer 7204, 3800 TE Amersfoort. Vermeld hierbij uw naam, adres en rekeningnummer. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk aan u teruggeboekt.

Indien u een verpakking heeft met een andere THT en productiecode dan kunt u met onze Koopmans Oliebollenmix Origineel een perfecte oliebol bakken. Onze welgemeende excuses voor het ongemak en we wensen u een fijne jaarwisseling.  

Contact

Heb je nog vragen? Je kunt ons tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) telefonisch bereiken op nummer 0800-0223306 (gratis), via Facebook of laat een bericht achter via het contactformulier.

Oud en Nieuw

Oliebollenmix Origineel Oliebollenmix Origineel

Oliebollenmix Origineel

Origineel

Bekijk dit product
Oliebollen Compleet Pakket Oliebollen Compleet Pakket

Oliebollen Compleet Pakket

Bekijk dit product
Appelbeignets mix Appelbeignets mix

Appelbeignets mix

Compleet pakket

Bekijk dit product
Oliebollen gemak Oliebollen gemak

Oliebollen gemak

Extra snel klaar

Bekijk dit product
Oliebollen Glutenvrij Oliebollen Glutenvrij

Oliebollen Glutenvrij

Glutenvrij

Bekijk dit product