7 heerlijke appelbeignets recepten

appelbeignets

We kennen appelbeignets natuurlijk van de jaarwisseling. Meestal zijn ze gevuld met appel, soms rozijnen en een sowieso een snufje kaneel. Er bestaan een heleboel verrassende andere appelbeignets recepten. Het is altijd leuk om wat anders proberen. Wat dacht je bijvoorbeeld van smakelijke bananenbeignets?

Of ga eens voor de sinaasappelbeignets met honingsiroop. Met beide verrassende recepten weet je in ieder geval zeker dat je het nieuwe jaar goed begint. Kijk voor deze en andere bijzondere appelbeignets recepten in het onderstaande overzicht met Koopmans recepten.

Bakfilm appelbeignet basis recept

We kunnen veel schrijven over hoe gemakkelijk het is om appelbeignets te bakken en we laten het ook zien. Bekijk (als voorproefje) de handige Bakfilm Appelbeignets bakken. Onze bakker legt stap voor stap uit hoe je de appelbeignets maakt op basis van Koopmans Appelbeignets Compleet Pakket. Zo weet je zeker dat ook jij met Oud & Nieuw een succes recept hebt! In de bakfilm zijn ook een aantal algemene baktips die je bij alle appelbeignets recepten kunt gebruiken. Dus ook als je jouw familie appelbeignets recept gebruikt, zijn er handige tips te zien.Met jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer