Sluiten

Appeltaart Recepten

Alle {{ topTasksEnum[topTask].toLowerCase() }}:

{{ selectedTag.tag }}

Dieetwensen

Glutenvrij

Gelegenheden

Carnaval
Geboorte
Herfstrecept
Kerst
Kindertraktaties
Koningsdag
Lente recept
Moederdag
Oud en Nieuw
Oud-Hollands
Overig
Pannenkoekdag
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
Winterrecept
Zomerrecept

Momenten

Bij de koffie / thee
Diner
Lunch
Ontbijt
Toetje
Traktatie
Tussendoor/snack

Seizoenen

Herfst
Lente
Winter
Zomer
Geen resultaten gevonden.

Zelf traditionele appeltaart maken

Wil jij jouw familie of vrienden ook wel eens verrassen met een heerlijke zelfgemaakte appeltaart uit eigen oven? Wij hebben de lekkerste appeltaart recepten voor je op een rijtje gezet op deze pagina. Van makkelijke appeltaart recepten tot aan basisrecepten waar je zelf een appeltaart maakt. Welke appeltaart variant ga jij maken vandaag? 

Een appeltaart maken van het beste appeltaart deeg

Het succes van jouw appeltaart recept valt of staat met de bodem. Daarom is het perfecte appeltaart deeg belangrijk. Om je het zo makkelijk mogelijk te maken heeft Koopmans een ruim assortiment aan appeltaartmixen. Of maak je eigen appeltaart deeg met één van de basismelen van Koopmans.

Hollandse appeltaart bij Koopmans

Appeltaart is echt iets Hollands. Wist je dat er in een koekboek uit 1514 een appeltaart recept is gevonden? Wij Hollanders kunnen dus met trots deze taart claimen. En omdat er niks gaat boven een recept uit grootmoeders tijd, hebben we op Koopmans.com allemaal Hollandse appeltaart recepten verzameld.

Meerdere appeltaart maken met onze recepten

Met bijna 100 appeltaart recepten zit er vast een appeltaart recept tussen wat jij kan gaan bakken. Welke appeltaart ga jij vandaag maken? Deel je het resultaat met ons? Veel bakplezier!

 

Koopmans

Dankzij Koopmans Appeltaart bak je in een handomdraai de lekkerste Hollandse appeltaart. Voeg aan deze mix voor appeltaart alleen een ei en een beetje boter toe. Kneed het deeg goed en bekleed hier ongeveer tweederde van de springvorm mee. Vul het geheel vervolgens aan met een mengsel van fris-zure appelblokjes, een snufje kaneel en eventueel krenten of rozijnen.

Van het resterende deeg maak je mooie deegreepjes, die je kruislings over de appeltaart legt. Hierna is de appeltaart klaar om de oven in te gaan! Nog even geduldig wachten totdat de appeltaart mooi goudbruin is en smullen maar!

Koopmans