Sluiten

Cake Recepten

Alle {{ topTasksEnum[topTask].toLowerCase() }}:

{{ selectedTag.tag }}

Dieetwensen

Glutenvrij

Gelegenheden

Carnaval
Geboorte
Herfstrecept
Kerst
Kindertraktaties
Koningsdag
Lente recept
Moederdag
Oud en Nieuw
Oud-Hollands
Overig
Pannenkoekdag
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
Winterrecept
Zomerrecept

Momenten

Bij de koffie / thee
Diner
Lunch
Ontbijt
Toetje
Traktatie
Tussendoor/snack

Seizoenen

Herfst
Lente
Winter
Zomer
Geen resultaten gevonden.

Wat is cake?

Een cake is een eenvoudig gebaksoort. Hoewel het woord "cake" in Engelstalige landen een verzamelnaam voor 'gebak' of 'taart' is, kennen we in Nederland slechts één type onder deze naam. De cake heeft een eenvoudig basisrecept en is daarmee een van de best bereide recepten in Nederlandse en Belgische huishoudens. De meest voorkomende is een rechthoekige cake, maar ook een rol of kleine papieren bekertjes (vergelijkbaar met cupcakes) worden vaak gebruikt. Trouwens, de tulband is van oorsprong een ander soort cake. Hiervoor wordt gist gebruikt.

Zelf cake bakken recepten

Cake is lekker, simpel én leuk, je kunt er alle kanten mee op. Op deze pagina hebben wij de lekkerste en makkelijkste cake recepten verzameld! Bak zelf cake met één van onze basismelen of gebruik een Koopmans cakemix. Van chocoladecake recepten tot aan appel kaneelcake recepten.

Gemakkelijke cake recepten van Koopmans

Met de Koopmans cake recepten kun je ook de lekkerste cake en gebakjes maken. Bak de cake eens in een springvorm, snijd de cake doormidden en vul het met slagroom of jam, dat wordt smullen! Bekijk onze website voor inspiratie op te doen op gebied van cake bakken.

Koopmans