Sluiten

Arbeidsomstandigheden

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers is prioriteit nummer één. We creëren daarom prettige, veilige en gezonde werkplekken, in de fabriek en op kantoor.

Prettige, veilige en gezonde werkplek

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers in de fabriek en op kantoor een prettige, veilige en gezonde werkplek hebben. Daarom houden we regelmatig een Risico-Inventarisatie en-Evaluatie en voeren we verbeterpunten door.

We werken in de fabriek op verschillende gebieden aan een veilige en gezonde werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan machineveiligheid en fysieke belasting. Ook op kantoor werken we aan optimale werkplekken. Bijvoorbeeld door regelmatig een werkplekconsulent in te schakelen.

Daarnaast houden we om de paar jaar een Medewerker Betrokkenheid Onderzoek om nog beter te kunnen voorzien in de behoeften van onze medewerkers.

Gezonde medewerkers

Voor de gezondheid van onze medewerkers bieden we een regeling voor sporten bij de sportschool, een fietsplan en financieren wij deelname aan sporttoernooien van collega’s. Medewerkers kunnen ook vrijwillig meedoen aan een periodiek medisch onderzoek. Ook houden wij regelmatig een medewerker betrokkenheidsonderzoek om te horen waar we kunnen verbeteren.