Sluiten

Bladerdeeg kerst borrelhapjes

Met Koopmans Bladerdeeg maak je in een handomdraai de lekkerste zoete en hartige hapjes. Ideaal voor tijdens de kerst. Wat dacht je van ragoutbakjes in de vorm van een ster of een heerlijk kersttoetje van bladerdeeg, kersen en chocolade mousse. Met deze bladerdeeg recepten zet je gegarandeerd iets lekkers op de kersttafel!

Borrelhapjes

Kerst is wel het moment op gezellig te borrelen met familie en vrienden. Een borrel maak je natuurlijk extra gezellig met zelfgemaakte hartige borrelhapjes. De meeste borrelhapjes kun je heel snel maken, want je maakt ze met bladerdeeg. Binnen vijf minuten kun jij een borrelhapje in elkaar draaien. Je bakt ze nog even in de oven en daarna serveer je ze warm. Je kunt er ook voor kiezen om de borrelhapjes van te voren klaar te maken. Tijdens de borrel warm je ze even op. De hapjes zijn weer lekker knapperig en het ruikt heerlijk in huis. 

Onze bakdames hebben ook leuke en originele ideeën voor een borrelhapje. Deze recepten kosten iets meer tijd, maar dan heb je ook wat. Danna maakt bijvoorbeeld hartige poffertjes met humus of zalm. En Hadewych maakt van plakjes bladerdeeg hele feestelijke hartige taartjes met bieten en feta.

Of je nu kiest voor uitdaging of gemak. De lekkerste borrelhapjes maak je natuurlijk zelf.