Vind het antwoord in onze bakhulp over Koek en koekjes

Dagelijks helpen wij thuisbakkers met onze tips, veelgestelde vragen en how-to video's.

Bekijk ook heerlijke Koek en koekjes recepten.

Koekjes van Amandelbakmeel (glutenvrij)

Duur: 2:09

Maak heerlijke glutenvrije koekjes met Zelfrijzend Amandelbakmeel. Natuurlijk kun je de koekjes nog extra lekker maken met stukjes noot, glazuur of rozijnen.

Zandkoekjes bakken

Duur: 2:51

Met Koopmans Zandkoekjes kun je heerlijke zandkoekjes bakken en kun je naar eigen smaak variëren. Je hoeft alleen maar boter toe te voegen aan de mix, even kneden en je kunt beginnen met koekjes maken. In een handomdraai bak je de lekkerste koekjes. Saakje laat je zien hoe je een stapel zandkoekjes bakt.

Havermoutkoekjes bakken

Duur: 2:19

Met Koopmans Havermoutkoekjes bak je zelf heel makkelijk robuuste havermoutkoekjes. In deze basis video leggen we je alle stappen uit. Bak mee en maak heerlijke robuuste havermoutkoekjes in een handomdraai.

Baktip: Moet je voor een recept snel koekjes breken? Leg een schone theedoek op een harde ondergrond. Leg de helft van de theedoek de koekjes. Vouw de theedoek dicht en duwen maar. Zo zijn de koekjes snel verkruimeld.

Baktip: Tip van een thuisbakker: de chocoladesaus over soezen of moorkopen kun je ook maken door chocolade te smelten en het te mengen met een beetje melk. Dan smeer je het over de soezen of moorkoppen. Heerlijk.

Havermout chocoladerotsen met karamel van Hadewych

Duur: 2:36

Zin in een bijzonder havermout koekje? Maak het recept voor Havermout Chocorotsen met karamel van Hadewych. De karamel over dit havermout koekje is zelfgemaakt!

Baktip: Koekkruiden kun je eenvoudig zelf maken. Maak dan mengsel van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, gemberpoeder, kardemon en witte peper. Geef de koekkkruiden een extra bijzondere smaak met een beetje extra anijspoeder.

Baktip: Maak je koekjes in een ingewikkelde vorm? Leg dan het deeg, voordat je begint met snijden, alvast op het bakpapier, dan hoef je het koekje niet meer te verplaatsen.

Chocoladeboterkoek met banaan van Hadewych

Duur: 1:22

Hadewych laat zien hoe je de ouderwetse boterkoek in een nieuw jasje steekt. Aan het boterkoek deeg voegt ze een beetje cacao toe, voor een heerlijke chocolade smaak en bovenop legt ze schijfjes banaan. Daarna gaat het de oven in.

Baktip: Maak je havermoutkoekjes banaan en is het deeg een beetje te nat door de banaan? Voeg dan wat bloem of havermout toe. Als het deeg nat is door de banaan, voeg dan wat bloem of havermout toe.

Baktip: Wil je zelfgebakken koekjes versieren met chocolade? Zorg er dan voor dat de koekjes goed zijn afgekoeld. Als de koekjes nog warm zijn, stolt de chocolade niet.

Kokosmakronen met chocolade

Duur: 0:46

In deze video laten we je zien hoe je met Koopmans Kokosmakronen heerlijke kokosmakronen bakt. We maken ze extra lekker met een dun laagje pure chocolade.

Antwoord niet gevonden?

Linda, Mandy, Cindy, Ineke, Gabriële en Joke zitten elke werkdag voor je klaar. Je kunt ze tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en op oudjaarsdag (van 10:00 tot 15:00 uur) telefonisch bereiken op nummer 0800 - 022 33 06 (gratis). Zij doen hun best om zo snel en volledig mogelijk antwoord te geven op jouw vragen. Neem contact op of bezoek Koopmans op FacebookMet jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer