Vind het antwoord in onze bakhulp over Brood

Dagelijks helpen wij thuisbakkers met onze tips, veelgestelde vragen en how-to video's.

Bekijk ook heerlijke brood recepten.

Gevulde broodjes met gehakt, knoflook, ui en kaas van Danna

Duur: 2:24

Hoe maak ik een breekbrood? Danna maakt een hartig breekbrood van Koopmans Witbrood. Een bijzonder recept met een fantastisch eindresultaat. Lekker bij de lunch, kopje soep of als bijzonder borrelhapje.

Bananenbrood met abrikozen, pecannoten van Saakje

Duur: 5:08

Saakje: Echt even helemaal wat anders, door de rijpe bananen hoef je geen suiker toe te voegen! Een bananenbrood zonder toegevoegde suiker. Bak je mee?

Meergranen bollen met uiensoep van Danna

Duur: 3:39

Maak een heerlijke uiensoep en serveer hem in een meergranenbol. Smaakvol en mooi! Zo maak je ‘m stap voor stap. 

Olijf tomatenbrood met zelfgemaakte humus dip van Hadewych

Duur: 3:21

Hadewych: ,,Een heerlijk hartig broodje voor bij de borrel, soep of salade''. In de bakfilm zie je hoe je dit broodje en de humus zelf maakt.

Baktip: Voor een ambachtelijk uitstraling van brood:Zet met een dun mesje een klein sneetje over de lengte van het brood, na je deze hebt gedecoreerd met de mix. Dit geeft een mooi ambachtelijk effect.

Baktip: Tip van Thuisbakker Daniëlle: als je een pizza maakt van brooddeeg is het ook heel lekker om de bodem te bedekken met heel veel uien en kaas. Ongeveer 25 minuten in de oven en je hebt een heerlijk kaas-uienbrood.

Baktip: Bakken met bananen is erg lekker. Let op dat je wel hele rijpe bananen gebruikt, want dan geven ze een lekkere zoete smaak. Bananen die niet rijp genoeg zijn, geven een bittere smaak.

Olijfbrood met zongedroogde tomaatjes en Parmezaan

Duur: 0:51

Met de Koopmans Rustiek Oerbrood mix maak je eenvoudig een lekker hartig brood. Dit oerbrood is gebakken met Parmezaan, olijfjes en zongedroogde tomaatjes, een echt mediterraans brood maakt. Met dit brood recept maak je een heerlijk hartig brood voor bij de lunch, brunch, borrel of het diner. 

Antwoord niet gevonden?

Linda, Mandy, Cindy, Ineke, Gabriële en Joke zitten elke werkdag voor je klaar. Je kunt ze tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en op oudjaarsdag (van 10:00 tot 15:00 uur) telefonisch bereiken op nummer 0800 - 022 33 06 (gratis). Zij doen hun best om zo snel en volledig mogelijk antwoord te geven op jouw vragen. Neem contact op of bezoek Koopmans op Facebook

Met jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer