Vind het antwoord in onze bakhulp over Brood

Dagelijks helpen wij thuisbakkers met onze tips, veelgestelde vragen en how-to video's.

Bekijk ook heerlijke brood recepten.

Kaneelbroodjes bakken

Duur: 0:46

Cinnamon rolls of kaneelbroodjes. Hoe je ze noemt maakt niet uit. Een ding weten we zeker: vers zijn ze ontzettend lekker. In deze video laten we zien hoe je ze bakt.

Olijfbrood met zongedroogde tomaatjes en Parmazaan

Duur: 0:51

Dit oerbrood is gebakken met Parmezaan, olijfjes en zongedroogde tomaatjes, een echt mediterraans brood, helemaal zelf gemaakt. Met dit brood recept maak je een heerlijk hartig brood voor bij de lunch, brunch, borrel of het diner.

Plukbrood met knoflook en kaas

Duur: 1:17

Een plukbrood is een heerlijk gevuld brood. Lekker bij de borrel, lunch of bij een kopje soep. In deze video laten we je zien hoe je een overheerlijk hartig plukbrood met knoflook en kaas,  heel eenvoudig maakt met Koopmans Oerbrood.

Olijfbrood met zongedroogde tomaatjes en Parmezaan

Duur: 0:51

Met de Koopmans Rustiek Oerbrood mix maak je eenvoudig een lekker hartig brood. Dit oerbrood is gebakken met Parmezaan, olijfjes en zongedroogde tomaatjes, een echt mediterraans brood maakt. Met dit brood recept maak je een heerlijk hartig brood voor bij de lunch, brunch, borrel of het diner. 

Plukbrood met marshmallows en hazelnootpasta

Duur: 0:47

Dit moet je echt eens proberen! Een zoet plukbrood met geroosterde marshmallows, hazelnootpasta en knapperige hazelnoten.In deze video laten we je zien hoe je dit brood helemaal zelf bakt op basis van Koopmans Oerbrood.

Plukbrood met kip en pesto

Duur: 0:51

Een plukbrood is een heerlijk brood voor bij de borrel, lunch of bij een kopje soep. In deze video laten we je zien hoe je een overheerlijk hartig plukbrood met kip en pesto maakt van Koopmans Oerbrood Volkoren. 

Hoe maak je een paasstol?

Duur: 1:10

Bij een gezellige paasbrunch mag een zelfgemaakte Paasstol niet ontbreken. In deze video laten we zien hoe je een paasstol maakt met hazelnoten, rozijnen en amandelspijs. Volg de stappen en bak zelf een heerlijk paasbrood. Er is iets niets lekkerder dan een vers zelfgebakken paasbrood, als je dat eenmaal hebt geproefd….

Baktip: Tip van Thuisbakker Daniëlle: als je een pizza maakt van brooddeeg is het ook heel lekker om de bodem te bedekken met heel veel uien en kaas. Ongeveer 25 minuten in de oven en je hebt een heerlijk kaas-uienbrood.

Gevulde broodjes met gehakt, knoflook, ui en kaas van Danna

Duur: 2:24

Hoe maak ik een breekbrood? Danna maakt een hartig breekbrood van Koopmans Witbrood. Een bijzonder recept met een fantastisch eindresultaat. Lekker bij de lunch, kopje soep of als bijzonder borrelhapje.

Baktip: Voor een ambachtelijk uitstraling van brood:Zet met een dun mesje een klein sneetje over de lengte van het brood, na je deze hebt gedecoreerd met de mix. Dit geeft een mooi ambachtelijk effect.

Baktip: Bakken met bananen is erg lekker. Let op dat je wel hele rijpe bananen gebruikt, want dan geven ze een lekkere zoete smaak. Bananen die niet rijp genoeg zijn, geven een bittere smaak.

Antwoord niet gevonden?

Linda, Mandy, Cindy, Ineke, Gabriële en Joke zitten elke werkdag voor je klaar. Je kunt ze tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en op oudjaarsdag (van 10:00 tot 15:00 uur) telefonisch bereiken op nummer 0800 - 022 33 06 (gratis). Zij doen hun best om zo snel en volledig mogelijk antwoord te geven op jouw vragen. Neem contact op of bezoek Koopmans op Facebook

Met jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer