Vind het antwoord in onze bakhulp over Appeltaart

Dagelijks helpen wij thuisbakkers met onze tips, veelgestelde vragen en how-to video's.

Bekijk ook heerlijke appeltaart recepten.

Appel-kaneeltaart met bananencrème en toffeesaus van Danna?\

Duur: 4:02

Van een appel-kaneelcake kun je een heerlijk verwentaartje maken. Danna neemt je in deze video stap voor stap mee en laat je zien hoe je deze taart maakt.

Havermout Appeltaart met gekarameliseerde pecan van Hadewych

Duur: 2:32

Een lekkere variatie hoeft niet moeilijk te zijn. Hadewych gaat aan de slag met de Koopmans Havermout Appeltaart en geeft daar een knapperige draai aan.

Appelkruimeltaart met stroop en bacon

Duur: 2:40

Appeltaart is de meest gebakken taart in Nederland. Bijna iedereen is verzot op een lekker stukje zelfgebakken appeltaart. Voor wie eens een bijzondere appeltaart wil bakken hebben wij het recept: Appelkruimeltaart met bacon. Zoet en zout, een spannende combinatie.

Tarte Tatin van Danna

Duur: 2:33

Van plakjes bladerdeeg, appeltaartjes en suiker maak je eenvoudig een klassieke Tarte Tatin. Heerlijk als toetje met een bolletje uit of dot creme fraiche. Bekijk de handige bakfilm.

Appelperentaart met fudge van Saakje

Duur: 2:28

Aan de appeltaart kun je zelf een andere draai geven. Saakje maakt er een bijzondere taart van: namelijk appelperentaart met fudge.

Appeltaart met perzik en pistache van Hadewych

Duur: 2:54

Een appelkruimeltaart maar dan net even wat bijzonderder. Hadewych kwam met een lekker variatierecept voor appelkruimeltaart met stukjes perzik. Lekker zoet en fris. Heerlijk bij een kopje thee. In de bakfilm laat Hadewych zien hoe je 'm bakt.

Franse appeltaart met frangipane van Saakje

Duur: 7:42

Van de oerhollandse appeltaart kun je een bijzondere Franse appeltaart met frangipane maken. Saakje legt je stap voor stap uit hoe je dat doet. Saakje: ‘Deze taart is echt een feest om te zien en zeker net zo lekker om te eten!’

Hartvormige appeltaart met appelroosjes en banketbakkersroom van Danna

Duur: 4:58

Appeltaart kun je op oneindig veel manieren maken en bakken. Je kunt natuurlijk variëren met de appels of extra ingrediënten toevoegen. Danna pakt helemaal uit en maakt deze prachtige moederdag appeltaart. Een hartvorm met appelroosjes. Dat is nog eens een cadeau.

Video Kleine appeltaartjes met vijgen

Duur: 3:09

Hadewych laat in deze video zien hoe je kleine appeltaartjes met vijgen maakt. Zo weet je zeker dat het jou ook lukt om dit lekkere recept te maken.

Antwoord niet gevonden?

Linda, Mandy, Cindy, Ineke, Gabriële en Joke zitten elke werkdag voor je klaar. Je kunt ze tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en op oudjaarsdag (van 10:00 tot 15:00 uur) telefonisch bereiken op nummer 0800 - 022 33 06 (gratis). Zij doen hun best om zo snel en volledig mogelijk antwoord te geven op jouw vragen. Neem contact op of bezoek Koopmans op Facebook

Met jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer