Vind het antwoord in onze bakhulp over Pizza

Dagelijks helpen wij thuisbakkers met onze tips, veelgestelde vragen en how-to video's.

Bekijk ook heerlijke pizza recepten.

Bakfilm: Pizza Calzone met champignons en geitenkaas

Duur: 1:05

Vul de pizza met een vulling van kruidige champignons, romige geitenkaas en spinazie. In deze video laten we zien hoe je een Calzone pizza maakt.

Pizza bakken op de barbecue

Duur: 0:49

Pizza's bakken op de bbq is leuk en verrassend lekker! De pizza's bak je op een pizzasteen. In deze video leggen we je uit hoe je dat doet.

Mini pizza's maken met Italiaans pizzadeeg uit de vriezer

Duur: 1:56

Met Koopmans Italiaans Pizzadeeg (uit de vriezer) maak je heel makkelijk zelf de lekkerste pizza’s. Je kunt kiezen voor mini pizza’s of een grote plaatpizza. De kant-en-klare pizzadeeg plakjes hoef je alleen te laten ontdooien en dan kun je de pizza’s beleggen met jouw favoriete ingrediënten.

Plaatpizza gemaakt van Koopmans Pizzabodem Italiaans

Duur: 3:02

Zin in een overheerlijke plaatpizza? Die maak je gemakkelijk zelf. In deze bakfilm laten we je stap voor stap zien hoe je een Italiaanse pizzabodem maakt. Kies jouw favoriete beleg en bak mee.

Volkoren pizza bakken

Duur: 2:53

Met Koopmans Pizzabodem Volkoren bak je gemakkelijk een pizzabodem met een stevige bite. In deze film laat Saakje zien hoe je een volkorenpizza maakt met mozzarella, tomaat en basilicum.

Baktip: Tip van Thuisbakker Daniëlle: als je een pizza maakt van brooddeeg is het ook heel lekker om de bodem te bedekken met heel veel uien en kaas. Ongeveer 25 minuten in de oven en je hebt een heerlijk kaas-uienbrood.

Gruwelijke mini pizza monsters van Hadewych

Duur: 2:38

Gezellig pizza bakken met de kinderen. Deze gruwelijke stoere pizza's maak je eenvoudig zelf met deze handige how-to. Veel plezier alvast!

Gruwelijke mini pizza monsters van Hadewych

Duur: 2:38

Gezellig pizza bakken met de kinderen. Deze gruwelijke stoere pizza's maak je eenvoudig zelf met deze handige how-to. Veel plezier alvast!

Pizza Italiano met cherrytomaten, mozzarella, salami en rucola van Danna

Duur: 3:35

Een hele eenvoudige pizza, met een bijzonder lekkere smaak. Danna maakt met een paar ingredienten een hele lekkere pizza. Bekijk de bakfilm en maak 'm thuis ook.

Antwoord niet gevonden?

Linda, Mandy, Cindy, Ineke, Gabriële en Joke zitten elke werkdag voor je klaar. Je kunt ze tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en op oudjaarsdag (van 10:00 tot 15:00 uur) telefonisch bereiken op nummer 0800 - 022 33 06 (gratis). Zij doen hun best om zo snel en volledig mogelijk antwoord te geven op jouw vragen. Neem contact op of bezoek Koopmans op FacebookMet jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer