Sluiten

Lekker bakken met appels!

De dagen worden korter, blaadjes kleuren en vallen van de bomen en de nieuwe oogst appels is klaar om geplukt te worden. Welkom in het nieuwe appelseizoen. Van geurende appeltaart vers uit de oven na school tot een tarte tatin met bolletje ijs als dessert. Met smaakvolle verse appels en een beetje hulp van Koopmans maak je in een handomdraai de lekkerste baksels. Wij laten onze favorieten zien!

Bekijk de video

Welke appels voor appeltaart?

Een van de meestgestelde vragen die ze bij onze klantenservice binnenkrijgen zijn in de trant van: met welke appels moet ik bakken? Of je nu appelflappen, appeltaart, appelcake of tarte tatin maakt. De keuze is reuze op gebied van appels. En een ander soort appel geeft ook daadwerkelijk een andere smaak. Wil je weten welke appel het beste is voor jouw baksel? Bekijk onze appelwijzer!

Bakken met appels

Romige Appeltaart Romige Appeltaart

Romige Appeltaart

Met banketbakkersroom

Bekijk dit product
Appel Kaneelcake Appel Kaneelcake

Appel Kaneelcake

Met kaneelsuiker

Bekijk dit product
Appeltaart extra deeg Appeltaart extra deeg

Appeltaart extra deeg

Appeltaart met 25% extra deeg

Bekijk dit product
Appeltaart Appeltaart

Appeltaart

De altijd-lekker-taart

Bekijk dit product
Omgekeerde Appeltaart Omgekeerde Appeltaart

Omgekeerde Appeltaart

Tarte tatin

Bekijk dit product
Appelkruimeltaart Appelkruimeltaart

Appelkruimeltaart

Lekker krokant

Bekijk dit product

Bakvragen 

Het allerbekenste appelgebak is ongetwijfeld de appeltaart. Met onze appel producten kan je dan ook enorm makkelijk zelf het allerlekkerste appelgebak maken. Ook wij begrijpen dat je soms toch nog wat vragen kan hebben met betrekking tot het bakproces. Maar wees gerust, ook hierbij helpen wij je graag.  Neem een kijkje naar onze meest gestelde appeltaart bakvragen