Sluiten

Alle {{ topTasksEnum[topTask].toLowerCase() }}:

{{ selectedTag.tag }}

Gelegenheden

Carnaval
Geboorte
Herfstrecept
Kerst
Kindertraktaties
Koningsdag
Lente recept
Moederdag
Oud en Nieuw
Oud-Hollands
Overig
Pannenkoekdag
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
Winterrecept
Zomerrecept

Momenten

Bij de koffie / thee
Diner
Lunch
Ontbijt
Toetje
Traktatie
Tussendoor/snack

Seizoenen

Herfst
Lente
Winter
Zomer
Geen resultaten gevonden.

Met pannenkoeken kun je eindeloos variëren. Bekijk alleen maar eens de menukaart van een pannenkoekenrestaurant en er gaat een wereld voor je open: van zoete pannenkoekrecepten met stroop, appel of ander fruit tot aan hartige pannenkoekrecepten met kaas en spek. Maar ook thuis kun je natuurlijk de meest lekkere pannenkoek recepten maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van warme pannenkoeken met ananas en aardbeien, of speciale kinderfeest pannenkoeken. Kijk bij de pannenkoeken recepten en kies jouw favoriete recept.

Wist je dat we nog meer pannenkoeken producten hebben? Bijna elke variant die je kunt bedenken! Welke is jouw favoriet? Bekijk ze hier:

- Pannenkoeken Origineel

- Pannenkoeken Meergranen

- Pannenkoeken Volkoren

- Pannenkoeken Meergranen Biologisch

- Oma's Pannenkoeken met Kaneel

- Pannenkoeken Compleet

En hoe we het je nog gemakkelijker kunnen maken? Probeer Koopmans Pannenkoeken Schudflessen! Schudden en bakken maar, voor de lekkerste verse stapel pannenkoeken. 

Tips voor pannenkoeken recepten

Natuurlijk wil je dat al je pannenkoeken lukken. Daarom kies je natuurlijk voor Koopmans Pannenkoeken recepten. We hebben een aantal handige tips op een rijtje gezet, zo weet je dat ook jouw pannenkoeken recepten altijd lukken! De eerste pannenkoek hoeft namelijk helemaal niet te mislukken. Zorg ervoor dat de pan goed is verwarmd. Als de meeste pannenkoekenbakkers beginnen is deze nog te koud en daardoor mislukt de pannenkoek. Bekijk de handige pannenkoek baktips. Heb je na het lezen van deze tips alsnog vragen over pannenkoeken recepten? Neem contact op met Koopmans Consumentenservice.

Glutenvrij bakken? Ook dat kan met Koopmans Pannenkoeken Glutenvrij. Bekijk hier het product!