Pers pagina

De introductie van nieuwe Koopmans producten of ander leuk en interessant nieuws delen wij graag! Bekijk hier onze persberichten, download de packshots en de sfeerbeelden. Op zoek naar aanvullende informatie? Neem contact met ons op.

KOOPMANS INTRODUCEERT OUD-HOLLANDSE KRUIDCAKE

Steranijs, kruidnagel en kaneel. De combinatie van deze Oud-Hollandse koekkruiden zorgen voor een heerlijke geur in huis tijdens het bakken. Niet alleen de geur, ook de smaak is on-weer-staan-baar lekker!


Persbericht

Steranijs, kruidnagel en kaneel. De combinatie van deze Oud-Hollandse koekkruiden zorgen voor een heerlijke geur in huis tijdens het bakken. Niet alleen de geur, ook de smaak is on-weer-staan-baar lekker!De specerijen geven de smeuïge cake een kruidige smaak. Met de introductie van Kruidcake breidt Koopmans de Oud-Hollandse range verder uit.

Kruiden in de hoofdrol
Cake bakken is een klein feestje. Voor liefhebbers van typisch Hollandse smaken introduceert Koopmans Oud-Hollandse Kruidcake met in de hoofdrol steranijs, kruidnagel en kaneel. 

Gemakkelijk en lekker smeuïg
Natuurlijk is de nieuwe Koopmans Oud-Hollandse Kruidcake makkelijk zelf te bereiden. Aan de mix hoeft alleen nog 75 gram boter, 3 eieren en 100 ml water worden toegevoegd. Zet vervolgens het cakeblik zo’n 60 minuten in de voorverwarmde oven en het huis vult zich met een heerlijke kruidige geur. De smeuïge cake nog wel even laten afkoelen en smullen maar.

Oudhollandse smaak
Zelf een cake bakken is ongekend populair. Het is een van de meest bereide baksels in de Nederlandse keuken. Met de introductie van Kruidcake breidt Koopmans de Oud-Hollandse range, die bestaat uit de ouderwets lekkere smaken Speculaascake, Appelkaneelcake, Stroopwafelcake en Tulband, verder uit.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe Koopmans Kruidcake is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Jumbo en Coop supermarkten. De consumentenadviesprijs voor een pak Koopmans Oud-Hollandse Kruidcake is € 1,49.

 

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie:
Koopmans
Stefan van Lint
E: stefan.vanlint@koopmans.com 

Download persbericht

KOOPMANS INTRODUCEERT CAKE GEMAK: In een handomdraai gemaakt

Met Koopmans Cake gemak maak je snel en makkelijk een kleine cake. Je bakt ‘m – heel handig - in de verpakking. In de smaken citroen, kruidcake en chocolade.


Persbericht

De naam zegt het al. Met Koopmans Cake gemak maak je snel en makkelijk een kleine cake. Je bakt ‘m – heel handig - in de verpakking. In de smaken citroen, kruidcake en chocolade. Lekker voor bij de thee of koffie, leuk om te doen. Ook met de kinderen, want zelf een cake bakken was nog nooit zo makkelijk! 


Heel Holland is in de ban van bakken. Maar niet iedereen is een doorgewinterde thuisbakker of heeft zin om lang in de keuken te staan. En soms heb je gewoon snel iets lekkers nodig. Met Koopmans Cake gemak maak je in een handomdraai een heerlijk kleine cake. 

 

Gemakkelijk en snel

Cake bakken is nog nooit zo makkelijk geweest. De verpakking is te gebruiken als bakvorm. Je hebt dus zelfs geen cakeblik nodig. Aan de mix met een vleugje citroen en de kruidcake hoeft alleen 100 ml melk te worden toegevoegd, aan de chocoladevariant 120 ml melk. Even roeren met een vork en bakken maar! De cake hoeft slechts 35 minuten in een voorverwarmde oven. Dan komt het moeilijkste….je moet nog even geduld hebben, want de cake moet afkoelen voordat je er acht heerlijke plakken van kunt snijden. 

 

Verkrijgbaarheid 

De drie varianten van Koopmans Cake gemak zijn vanaf eind september verkrijgbaar bij Coop supermarkten en vanaf oktober bij Albert Heijn en Jumbo. De consumentenadviesprijs is € 1,99 per mix.

 

-EINDE BERICHT- 

 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Natasja Doorbos 

E: Natasja.Doornbos@koopmans.com 

Download persbericht

Dat wordt moeilijk kiezen… KOOPMANS INTRODUCEERT DRIE NIEUWE CAKEMIXEN

Zelf een cake bakken is ongekend populair. Of je nu kiest voor de heerlijke Hollandse speculaassmaak, de frisheid van citroen of de combinatie van vanille en chocolade, tijdens het bakken vult je huis zich met een heerlijke onweerstaanbare geur!


Persbericht

Zelf een cake bakken is ongekend populair. Het is een van de meest bereide baksels in de Nederlandse keuken. Niet zo gek, want een plakje cake verveelt nooit en met de nieuwe mixen van Koopmans kun je lekker variëren. Of je nu kiest voor de heerlijke Hollandse speculaassmaak, de frisheid van citroen of de combinatie van vanille en chocolade, tijdens het bakken vult je huis zich met een heerlijke onweerstaanbare geur!

 

Oudhollandse smaak

Voor liefhebbers van typisch Hollandse smaken introduceert Koopmans Oud-Hollandse Speculaascake. De verfijnde kruidenmelange in de nieuwe mix geeft de heerlijke speculaassmaak. Niet alleen gezellig om te bakken voor het  Sinterklaasfeest, maar ook om de rest van het jaar van te genieten. Met de introductie van Speculaascake breidt Koopmans de Oud-Hollandse range, die bestaat uit de ouderwets lekkere smaken Appelkaneelcake, Stroopwafelcake en Tulband met bourbon vanille, verder uit. 

 

Dubbel genieten

De Koopmans Marmercake is een heerlijke combinatie van vanille en chocolade in één cake. Dat is dubbel genieten. Hou je als thuisbakker van de frisheid van citroen, kies dan voor Koopmans Citroencake. Beide producten zijn een uitbreiding van het brede Koopmans cake-assortiment met onder meer de mixen Boerencake, Fijne cake en Chocolade cake.

 

Gemakkelijk en lekker luchtig

Cake bakken is een klein feestje. En natuurlijk zijn de nieuwe Koopmans cakevarianten makkelijk zelf te bereiden. Aan de mixen moeten alleen nog 150 grams boter, 4 eieren en 50 ml water worden toegevoegd. De Oud-Hollandse Speculaascake maak je extra lekker door nog wat amandelschaafsel over het beslag te strooien voor het bakken. Zet vervolgens het cakeblik zo’n 60 minuten in de voorverwarmde oven en het huis vult zich met een heerlijke geur.

 

Verkrijgbaarheid

De drie nieuwe Koopmans cakemixen zijn vanaf eind september verkrijgbaar bij Coop supermarkten en vanaf oktober bij Albert Heijn en Jumbo. De consumentenadviesprijs voor een pak Koopmans Oud-Hollandse Speculaascake en Marmercake is € 1,49 en voor Koopmans Citroencake € 1,29.

 

 

-EINDE BERICHT-

 

Achtergrondinformatie:

Koopmans

Natasja Doornbos

E: Natasja.Doornbos@koopmans.com   

Download persbericht

Koopmans introduceert Appeltaart extra deeg: LEKKER EVEN WAT MEER

Met de mix Appeltaart extra deeg bak je een extra grote appeltaart. Lekker even wat meer. Ook voor iedereen die de verleiding om van het deeg te snoepen niet kan weerstaan…


Persbericht

Voor alle kleine en grote feestjes. Als bedankje. Omdat je iemand hebt gemist. Om even bij te kletsen. Tijdens de bezichtigingen van je huis dat te koop staat. Of middenin een appelboomgaard tijdens de Landelijke Fruitplukdag. Er is altijd wel een reden voor een heerlijke zelfgebakken appeltaart. Niet voor niets is Koopmans Appeltaart de best verkochte appeltaartmix van Nederland. Met de mix Appeltaart extra deeg bak je een extra grote appeltaart. Lekker even wat meer. Ook voor iedereen die de verleiding om van het deeg te snoepen niet kan weerstaan…

 

De appeltaart is de meest gebakken taart van Nederland. Of je nu een doorgewinterde thuisbakker bent of alleen bakt voor een verjaardag, een lekker stuk appeltaart uit eigen oven smaakt altijd.

25% extra

Met de producten van Koopmans is appeltaart bakken appeltje eitje. En voor de extra grote appeltaart introduceert Koopmans Appeltaart extra deeg. Daarmee maak je heel makkelijk je vertrouwde appeltaart, maar dan met 25% meer deeg. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat zo’n 40% van de thuisbakkers te weinig deeg over heeft voor de reepjes bovenop. Extra deeg is niet alleen handig voor grotere springvormen, maar ook voor alle thuisbakkers - jong en oud - die de verleiding om van het deeg te snoepen niet kunnen weerstaan.

Lekker met zelf geplukte appels

Op zaterdag 22 september kunnen bezoekers van de Landelijke Fruitplukdag bij teler De Woerdt in Ressen (tussen Arnhem en Nijmegen) meteen met hun zelf geplukte appels aan de slag. Samen met bakexpert Danna van Koopmans worden in de boomgaard heerlijke appeltaarten gebakken. En natuurlijk neemt Danna ook een paar extra grote appeltaarten mee om lekker van te proeven.

Zelf appels plukken voor een altijd lekkere appeltaart kan tijdens de Landelijke Fruitplukdagen in ruim 40 boomgaarden. Activiteiten en openingstijden zijn te vinden op defruitigste.nl/plukdagen. Alleen in Ressen kunnen bezoekers genieten van de geur van zelfgebakken appeltaarten in de boomgaard.

Klassiek of met een twist

De authentieke Hollandse appeltaart met knapperige appeltjes, rozijnen en een snufje kaneel is nog altijd een klassieker. En als je wat anders wil, zijn er veel variaties mogelijk. Niets is zo leuk als zelf een appeltaart bakken en iedereen  verrassen met je eigen twist. Bijvoorbeeld een appeltaart met gember en kardemom. Of met kwark of lavendel! Voor welke variant je ook kiest, een heerlijke geur vult het huis als de appeltaart in de oven staat. Bakfilmpjes en variatierecepten zijn te vinden op koopmans.com en bakken.nl

Verkrijgbaarheid

Koopmans Appeltaart extra deeg is vanaf eind september verkrijgbaar bij Coop supermarkten en vanaf oktober bij Albert Heijn en Jumbo. De consumentenadviesprijs is € 1,49 voor een pak.

 

-EINDE BERICHT-

 

Achtergrondinformatie:

Koopmans

Natasja Doornbos

E: Natasja.Doornbos@koopmans.com

 

 

Download persbericht

Landelijke Fruitplukdag bij fruitteler De Woerdt in Ressen

Bakexpert Danna bakt tijdens de Landelijke Fruitplukdag op zaterdag 22 september heerlijke appeltaarten in de boomgaard van fruitbedrijf De Woerdt. Zelf plukken en zelf proeven, dat is het idee van de plukdag.


Persbericht

Bakexpert Danna bakt tijdens de Landelijke Fruitplukdag op zaterdag 22 september heerlijke appeltaarten in de boomgaard van fruitbedrijf De Woerdt. Zelf plukken en zelf proeven, dat is het idee van de plukdag. Bezoekers kunnen meteen met hun zelf geplukte appels aan de slag.

 

Of je nu een doorgewinterde thuisbakker bent of alleen bakt voor een verjaardag, een lekker stuk appeltaart uit eigen oven smaakt altijd. Niet voor niets is de appeltaart de meest gebakken taart van Nederland. Uit onderzoek is echter gebleken dat zo’n 40% van de thuisbakkers te weinig deeg over heeft voor de reepjes bovenop. Met de mix Koopmans Appeltaart extra deeg maak je heel makkelijk je vertrouwde appeltaart, maar dan met 25% meer deeg. Handig voor grotere springvormen. En voor als je de verleiding niet kan weerstaan om van het deeg te snoepen. Bezoekers in de boomgaard kunnen proeven van de ter plekke gebakken appeltaarten. Die smaken altijd en helemaal met vers geplukte appels van Hollandse bodem.

Elk stukje anders

Bij fruitteeltbedrijf De Woerdt (1977) in Ressen telen ze naast peren (11 ha) ook zo’n tien verschillende rassen appels (11 ha), waaronder Elstar, Jonagold, Pinova, Greenstar en Wellant. Van hard tot zacht en van zoet tot zuur. ‘Klanten vragen weleens welke appels het lekkerste zijn voor een appeltaart. Mijn vader adviseert dan altijd om ze allemaal te gebruiken, want dan smaakt elk stukje van de appeltaart anders’, grapt teler Wessel van Olst.
Koopmans adviseert een stevige zoete appel voor appeltaart, zoals de Elstar en de Cox Orange. Goudreinetten zijn moesappels en daardoor minder geschikt. 

Heerlijk zoet

Heet en droog. Zo gaat de zomer van 2018 de boeken in. De Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) verwacht dat het fruit door de vele zonuren dit jaar goed zal smaken. Van Olst sluit zich daarbij aan: ‘Door de extreme weersomstandigheden en weinig regen zijn de appels gemiddeld wel iets kleiner, maar de smaak is heerlijk zoet.’ Over de oogstraming is de teler positief: ‘Dit jaar verwachten we een prima oogst met voldoende appels en peren om de consument het hele jaar van lekker fruit te kunnen voorzien.’  

Leuk uitje

Springen op het appelspringkussen, zelf appelsap persen of een ritje in een fruitkist door de boomgaard. Fruitbedrijf De Woerdt maakt van de plukdag op zaterdag 22 september een feest. Bezoekers zijn welkom tussen 8 en 17 uur. Genieten van de lekkere geur van zelfgebakken appeltaarten in de boomgaard kan tussen 9.30 en 15.30 uur.    

Landelijke Fruitplukdagen

De NFO organiseert jaarlijks de Landelijke Fruitplukdagen tijdens de appel- en perenoogst in september. Dit jaar opent een record aantal fruittelers tijdens de oogst hun spreekwoordelijke deuren. De ruim 40 te bezoeken boomgaarden, verspreid over heel Nederland, hun activiteiten en openingstijden zijn te vinden op defruitigste.nl/plukdagen.

Appels in cijfers

De Nederlandse appeloogst is dit jaar naar verwachting zo’n 233 miljoen kilo. Dat is wederom een daling ten opzichte van vorig jaar. Dit komt vooral door wat kleiner uitgevallen appels. In 2017, een jaar waarin een stevige vorstperiode de Nederlandse fruitoogst reduceerde, werd nog 259 miljoen kilo appels geoogst. Verschil met dit jaar is dat andere Europese landen ook een ruime appeloogst hebben. Van schaarste is daarom geen sprake. De NFO beveelt van harte aan om te kiezen voor Nederlandse appels, zoals Elstar, Jonagold, Kanzi of Junami.

 

-EINDE BERICHT-

 

Noot voor de redactie:

Persvertegenwoordigers zijn van harte welkom om appeltaart te komen proeven in de boomgaard van fruitbedrijf De Woerdt in Ressen (tussen Arnhem en Nijmegen) op zaterdag 22 september tussen 9.30 en 15.30 uur.

 Achtergrondinformatie:

NFO: Gerard van den Anker (voorzitter), M 06 51 01 20 63 

Alle te bezoeken fruittelers, hun activiteiten en actuele openingstijden zijn te vinden op defruitigste.nl/plukdagen

De Woerdt: Wessel van Olst, M 06 50 21 56 65

 

Fruitbedrijf De Woerdt in Ressen (tussen Arnhem en Nijmegen) is gevestigd in een eeuwenoude T-boerderij, een monumentale Betuwse boerderij die ooit – uit bescherming tegen overstromingen - werd gebouwd op een hooggelegen plaats, oftewel een woerd. Familie Van Olst is in 1977 gestart met het telen van appels (11ha), peren (11ha) en andere fruitsoorten (0,5 ha). Sinds 1985 wordt er milieuvriendelijk geteeld. De Landwinkel en de boomgaard zijn op zaterdag 22 september geopend van 8.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis.

Koopmans: Nicolette Biessels, M 06 26 46 29 18

 

De digitale versie van de persinformatie, appeltaartrecepten en rechtenvrij beeldmateriaal zijn beschikbaar op www.koopmans.com/pers

Download persbericht

Koopmans Oviebollen weer in supermarktschap

Jaarwisseling compleet met heerlijke oliebollen uit de oven


Persbericht

Liefhebbers van oliebollen opgelet! Ook dit jaar kunnen thuisbakkers die liever geen friteuse gebruiken of er geen hebben, familie en vrienden verrassen met Oud & Nieuw met een heerlijke schaal warme oviebollen uit eigen keuken. Wegens succes is Koopmans Oviebollen - nee, geen typefout! – ook dit jaar weer verkrijgbaar in de supermarkt. Oviebollen zijn oliebollen uit de oven. Krokant van buiten, luchtig van binnen en net zo lekker.   

Bijna alle Nederlanders eten een oliebol of appelbeignet rond de jaarwisseling. Vaak uit traditie, maar zeker ook omdat ze zo lekker zijn. Gezellig thuis oliebollen bakken kan sinds de introductie vorig jaar van Koopmans Oviebollen ook zonder friteuse. De oviebollen bereid je in een muffinvorm in de oven. Daardoor zijn ze iets kleiner van formaat en minder rond, maar de smaak en bite zijn net zo lekker.

Goudbruin en luchtig

Koopmans Oviebollen bevat bakkersgist, dit zorgt ervoor dat het beslag goed rijst en maakt de oviebol lekker luchtig. Je hoeft alleen 250 ml handwarm water en eventueel rozijnen toe te voegen. Het beslag laat je een half uur rijzen. Ondertussen vet je een muffinvorm licht in met olie en bestrooi je met een beetje bloem. De oviebollen bak je in 20 minuten in een voorverwarmde oven (elektrisch 200º C, hetelucht 190º C) gaar en goudbruin. Iets laten afkoelen op een rooster en smullen maar!

Lekker variëren met zoet en hartig

Met Koopmans Oviebollen kun je ook lekker variëren. Verras eens met een hartige vulling van kip en pesto of met een ham-kaas oviebol. Liefhebbers voor zoet in huis? Probeer dan eens de oviebol met chocolade en kersen. Of gewoon naturel met of zonder een heerlijke laag poedersuiker. Liefhebbers kunnen zich laten inspireren door heerlijke recepten op www.koopmans.com. 

Verkrijgbaarheid

Net als de andere Oud & Nieuw producten van Koopmans - Oliebollen Origineel, Oliebollen Compleet Pakket en Appelbeignets – is Koopmans Oviebollen vanaf begin december tijdelijk verkrijgbaar bij diverse supermarkten, waaronder Albert Heijn en  Jumbo. De consumentenadviesprijs is € 1,49 voor een pak (12 oviebollen). 

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Stefan van Lint

E: stefan.vanlint@koopmans.com

Noot voor de redactie:Rechtenvrij beeldmateriaal is rechtenvrij beschikbaar op www.koopmans.com/pers

Download persbericht

Koopmans introduceert Kokosmakronen en Bananenbrood

Kokos en Bananenbrood zijn razend populair. Met de twee nieuwe mixen van Koopmans kun je ook thuis snel en makkelijk inhaken op deze trends en iets lekkers bij de koffie of als tussendoortje serveren.


Persbericht

Kokos is al enige tijd bezig met een opmars in de Nederlandse keuken. Ook bananenbrood is razend populair. Met de twee nieuwe mixen van Koopmans kun je ook thuis snel en makkelijk inhaken op deze trends en iets lekkers bij de koffie of als tussendoortje serveren. In een handomdraai bak je krokante kokosmakronen of een lichtzoet bananenbrood. Direct uit de oven smaken ze het lekkerst. Alleen nog even laten afkoelen, als het je lukt om er vanaf te blijven… 

Krokant van buiten

Krokant van buiten, zacht van binnen. In een handomdraai bak je met de nieuwe mix van Koopmans overheerlijke kokosmakronen. Deze zoete verwennerij is eenvoudig te bereiden. Voeg aan de mix het eiwit van twee eieren toe, klop het beslag met de mixer, verdeel in 12 kleine of 6 grote porties op een bakplaat en na 15 – 20 minuten in de oven: smullen maar!   

Lekker en verantwoorder

Het is een beetje een bijzondere naam: bananenbrood. Het is geen brood, maar het is ook niet echt een cake. Deze lichtzoete traktatie voor bij de koffie of als tussendoortje bevat namelijk minder suiker en boter dan een gewone cake. In Koopmans Bananenbrood is de suiker gedeeltelijk vervangen door vezels van de cichoreiwortel met een natuurlijk mild zoete smaak. Daardoor bevat de mix 40% minder suikers dan vergelijkbare bananenbroodmixen. Lekker en verantwoorder dus.Met rijpe bananen en de mix van Koopmans bak je een heerlijk geurend bananenbrood wanneer je wil. Je hoeft dus niet te wachten totdat de bananen overrijp zijn. 

Variatie en eigen inbreng

Thuisbakkers kunnen aan het bananenbrood een persoonlijke ‘touch’ geven, want de mix laat zich heel gemakkelijk combineren met diverse ingrediënten. Pecannoten, frambozen, dadels en mango zorgen voor verrassend lekkere combinaties. Probeer ook eens een bananenbrood met een garnering van blauwe bessen en Griekse yoghurt. Of verwen jezelf, familie en vrienden met kokosmakronen met vanille en limoen. Heerlijk om gezellig thuis te bakken en lekker van te genieten. Bakfilmpjes en variatierecepten zijn te vinden op www.koopmans.com.  

Verkrijgbaarheid

De Kokosmakronen zijn verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn en Jumbo voor de adviesprijs van € 1,69. Het Bananenbrood ligt vanaf oktober in de supermarkt voor een adviesprijs van € 1,49.

Download persbericht

Koopmans introduceert Cake Specials en Rustieke Broodmixen

Bekijk en download het persbericht, de packshots en de sfeerbeelden van Cake Specials en Rustieke Broodmixen


Persbericht

Framboos-appel, Banaan-chocolade en Appel-karamel. Met Koopmans Cake Specials is het heel gemakkelijk om deze heerlijke verwennerijen te bakken. Datzelfde geldt voor de nieuwe Rustieke Broodmixen waarmee je in een handomdraai een vers oer- of volkorenbrood met een krokante korst op tafel zet. Alsof het van de bakker komt, maar dan uit je eigen oven!  

Zelfgebakken cake of brood, het zorgt voor heerlijke geuren en gezelligheid in huis.   

Verwennerij in handig klein formaat

Met Cake Specials bak je iets bijzonders. De zoete verwennerij smaakt niet alleen erg lekker, maar ziet er ook heerlijk uit. De cake is eenvoudig te bereiden. Afhankelijk van de smaakvariant zit een zakje glazuur of saus in de verpakking. Door de bijgeleverde rechthoekige bakvorm is de cake handig in een klein formaat te bakken en te verdelen in 6 tot 8 stukjes. Met Cake Specials speelt Koopmans in op de trend Bite-size. Kleinere porties om zelf lekker van te genieten of om te delen.  

Vers brood uit eigen oven

Rustiek Oerbrood met tarwe, haver en spelt. Of een snee Rustiek Volkorenbrood met zonnebloempitten. Er is niets lekkerder dan zelfgebakken brood. Met de nieuwe Rustieke Broodmixen maak je in een handomdraai een heerlijk vers brood uit je eigen oven. Zonder broodbakmachine en geen vieze handen, want je kneedt het deeg met de mixer. De gist zit al in het pak. Aan de mix voeg je 20 gram boter of 20 ml olijf- of zonnebloemolie en water toe. Kneden met de mixer, even laten rijzen, bakken op de bakplaat in de oven en smullen maar. 

Verkrijgbaarheid

Koopmans Cake Specials en Koopmans Rustieke Broodmixen zijn binnenkort verkrijgbaar bij diverse supermarkten. De consumentenadviesprijs is € 2,19 voor een pak Cake Specials en € 1,69 voor de nieuwe broodmixen.  

Cake- en broodliefhebbers kunnen zich laten inspireren door lekkere recepten op www.koopmans.com.    

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Stefan van Lint: stefan.vanlint@koopmans.com

Download persbericht

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken

Bekijk en download het persbericht, de packshots en de sfeerbeelden van Glutenvrije pannenkoeken


Persbericht

Amersfoort, 21 juni 2016

 

Bakken en genieten zonder gluten

KOOPMANS INTRODUCEERT GLUTENVRIJE 
PANNENKOEKEN EN ZELFRIJZEND AMANDELBAKMEEL

Goed nieuws voor bak- en pannenkoekliefhebbers die bewust glutenvrij willen genieten of glutenintolerant zijn. Koopmans introduceert Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel. Consumenten kunnen hiermee heerlijk variëren: pannenkoeken, appeltaart, cake en koekjes en dat alles glutenvrij. Bijzonder is dat beide producten gewoon te vinden zijn in het bakschap van de supermarkt.  

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel zijn herkenbaar aan het glutenvrije keurmerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Koopmans voldoet daarmee aan de veiligste norm, de zogeheten AOECS-norm.   

Net zo lekker

Genieten van Koopmans Pannenkoeken kan nu ook glutenvrij. De mix laat zich heel gemakkelijk bereiden met 800 ml melk en 3 eieren. Zowel het beslag als de gebakken pannenkoek zijn qua kleur en dikte gelijk aan een gewone pannenkoek. En net zo lekker! Met deze mix tover je circa 12 glutenvrije heerlijke, zelfgebakken pannenkoeken op tafel. 

Glutenvrije appeltaart, cake en koekjes

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is de basis voor een variëteit aan zoete baksels. Het product bevat 38% amandelmeel en dat proef je! Een smakelijke appeltaart, maar ook cake en koekjes zonder gluten zijn een fluitje van een cent. Je hoeft alleen boter, suiker en eieren toe te voegen. De rijsmiddelen in het meel zorgen voor een lekker luchtig resultaat. 

Laat je inspireren

Liefhebbers van pannenkoeken en zoete baksels kunnen zich laten inspireren door heerlijke recepten op www.koopmans.com. De glutenvrije recepten zijn herkenbaar aan de vermelding ‘glutenvrij’.

In het bakschap 

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel zijn verkrijgbaar in het bakschap bij diverse supermarkten, waaronder PLUS, Jumbo en Albert Heijn. De producten zijn luchtdicht verpakt en daardoor gegarandeerd glutenvrij. De consumentenadviesprijs voor de glutenvrije pannenkoekmix is € 2,49 per pak en € 3,99 voor een pak Zelfrijzend Amandelbakmeel. 

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Sabine Kuiper

E: Sabine.Kuiper@koopmans.com

Download persbericht

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel

Bekijk en download het persbericht, de packshots en de sfeerbeelden van Zelfrijzend amandelbakmeel


Persbericht

Amersfoort, 21 juni 2016

Bakken en genieten zonder gluten

KOOPMANS INTRODUCEERT ZELFRIJZEND AMANDELBAKMEEL

Koopmans introduceert Zelfrijzend Amandelbakmeel, de ideale basis voor het bakken van een lekkere appeltaart, cake of koekjes. Zo kun je heerlijk variëren.  Het product bevat 38% amandelmeel en dat proef je!

De introductie is niet alleen goed nieuws voor bakliefhebbers, maar ook voor bakkers die bewust glutenvrij willen genieten of glutenintolerant zijn. Met Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel bak je eenvoudig de lekkerste glutenvrije baksels. 

Lekker luchtig

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is de basis voor een variëteit aan zoete baksels. Een smakelijke appeltaart, maar ook het bakken van een cake en koekjes zonder gluten is een fluitje van een cent. Je hoeft alleen boter, suiker en eieren toe te voegen. Bakpoeder is niet nodig. De rijsmiddelen in het meel zorgen voor een lekker luchtig resultaat. 

Onderscheidende smaak 

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is gemaakt van amandelmeel (38%), rijstebloem, lupinemeel, voedingsvezel en rijsmiddelen. De amandelen geven net even een iets andere smaak en textuur, dan baksels met zelfrijzend bakmeel als basis. Cake en koekjes maak je met één pak Zelfrijzend Amandelbakmeel. Voor een appeltaart in een springvorm van 24 cm doorsnede zijn twee pakken nodig.  

Laat je inspireren

Met Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is het heerlijk genieten van lekkere, zoete baksels, die ook nog eens glutenvrij zijn. Bakliefhebbers kunnen zich laten inspireren door heerlijke recepten op www.koopmans.com. De glutenvrije recepten zijn herkenbaar aan de vermelding ‘glutenvrij’.

In het bakschap 

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is te vinden in het bakschap van de supermarkt. Het product is luchtdicht verpakt en daardoor gegarandeerd glutenvrij. Op het pak is dan ook het glutenvrije keurmerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging afgebeeld. Koopmans voldoet daarmee aan de veiligste norm, de zogeheten AOECS-norm. De consumenten-adviesprijs voor een pak Zelfrijzend Amandelbakmeel van 200 gram is € 3,99.  

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Sabine Kuiper

E: Sabine.Kuiper@koopmans.com

Download persbericht
Met jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer