Pers pagina

De introductie van nieuwe Koopmans producten of ander leuk en interessant nieuws delen wij graag! Bekijk hier onze persberichten, download de packshots en de sfeerbeelden. Op zoek naar aanvullende informatie? Neem contact met ons op.

Koopmans introduceert Cake Specials en Rustieke Broodmixen

Bekijk en download het persbericht, de packshots en de sfeerbeelden van Cake Specials en Rustieke Broodmixen


Persbericht

Framboos-appel, Banaan-chocolade en Appel-karamel. Met Koopmans Cake Specials is het heel gemakkelijk om deze heerlijke verwennerijen te bakken. Datzelfde geldt voor de nieuwe Rustieke Broodmixen waarmee je in een handomdraai een vers oer- of volkorenbrood met een krokante korst op tafel zet. Alsof het van de bakker komt, maar dan uit je eigen oven!  

Zelfgebakken cake of brood, het zorgt voor heerlijke geuren en gezelligheid in huis.   

Verwennerij in handig klein formaat

Met Cake Specials bak je iets bijzonders. De zoete verwennerij smaakt niet alleen erg lekker, maar ziet er ook heerlijk uit. De cake is eenvoudig te bereiden. Afhankelijk van de smaakvariant zit een zakje glazuur of saus in de verpakking. Door de bijgeleverde rechthoekige bakvorm is de cake handig in een klein formaat te bakken en te verdelen in 6 tot 8 stukjes. Met Cake Specials speelt Koopmans in op de trend Bite-size. Kleinere porties om zelf lekker van te genieten of om te delen.  

Vers brood uit eigen oven

Rustiek Oerbrood met tarwe, haver en spelt. Of een snee Rustiek Volkorenbrood met zonnebloempitten. Er is niets lekkerder dan zelfgebakken brood. Met de nieuwe Rustieke Broodmixen maak je in een handomdraai een heerlijk vers brood uit je eigen oven. Zonder broodbakmachine en geen vieze handen, want je kneedt het deeg met de mixer. De gist zit al in het pak. Aan de mix voeg je 20 gram boter of 20 ml olijf- of zonnebloemolie en water toe. Kneden met de mixer, even laten rijzen, bakken op de bakplaat in de oven en smullen maar. 

Verkrijgbaarheid

Koopmans Cake Specials en Koopmans Rustieke Broodmixen zijn binnenkort verkrijgbaar bij diverse supermarkten. De consumentenadviesprijs is € 2,19 voor een pak Cake Specials en € 1,69 voor de nieuwe broodmixen.  

Cake- en broodliefhebbers kunnen zich laten inspireren door lekkere recepten op www.koopmans.com.    

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Stefan van Lint: stefan.vanlint@koopmans.com

Download persbericht

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken

Bekijk en download het persbericht, de packshots en de sfeerbeelden van Glutenvrije pannenkoeken


Persbericht

Amersfoort, 21 juni 2016

 

Bakken en genieten zonder gluten

KOOPMANS INTRODUCEERT GLUTENVRIJE 
PANNENKOEKEN EN ZELFRIJZEND AMANDELBAKMEEL

Goed nieuws voor bak- en pannenkoekliefhebbers die bewust glutenvrij willen genieten of glutenintolerant zijn. Koopmans introduceert Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel. Consumenten kunnen hiermee heerlijk variëren: pannenkoeken, appeltaart, cake en koekjes en dat alles glutenvrij. Bijzonder is dat beide producten gewoon te vinden zijn in het bakschap van de supermarkt.  

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel zijn herkenbaar aan het glutenvrije keurmerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Koopmans voldoet daarmee aan de veiligste norm, de zogeheten AOECS-norm.   

Net zo lekker

Genieten van Koopmans Pannenkoeken kan nu ook glutenvrij. De mix laat zich heel gemakkelijk bereiden met 800 ml melk en 3 eieren. Zowel het beslag als de gebakken pannenkoek zijn qua kleur en dikte gelijk aan een gewone pannenkoek. En net zo lekker! Met deze mix tover je circa 12 glutenvrije heerlijke, zelfgebakken pannenkoeken op tafel. 

Glutenvrije appeltaart, cake en koekjes

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is de basis voor een variëteit aan zoete baksels. Het product bevat 38% amandelmeel en dat proef je! Een smakelijke appeltaart, maar ook cake en koekjes zonder gluten zijn een fluitje van een cent. Je hoeft alleen boter, suiker en eieren toe te voegen. De rijsmiddelen in het meel zorgen voor een lekker luchtig resultaat. 

Laat je inspireren

Liefhebbers van pannenkoeken en zoete baksels kunnen zich laten inspireren door heerlijke recepten op www.koopmans.com. De glutenvrije recepten zijn herkenbaar aan de vermelding ‘glutenvrij’.

In het bakschap 

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken en Zelfrijzend Amandelbakmeel zijn verkrijgbaar in het bakschap bij diverse supermarkten, waaronder PLUS, Jumbo en Albert Heijn. De producten zijn luchtdicht verpakt en daardoor gegarandeerd glutenvrij. De consumentenadviesprijs voor de glutenvrije pannenkoekmix is € 2,49 per pak en € 3,99 voor een pak Zelfrijzend Amandelbakmeel. 

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Sabine Kuiper

E: Sabine.Kuiper@koopmans.com

Download persbericht

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel

Bekijk en download het persbericht, de packshots en de sfeerbeelden van Zelfrijzend amandelbakmeel


Persbericht

Amersfoort, 21 juni 2016

Bakken en genieten zonder gluten

KOOPMANS INTRODUCEERT ZELFRIJZEND AMANDELBAKMEEL

Koopmans introduceert Zelfrijzend Amandelbakmeel, de ideale basis voor het bakken van een lekkere appeltaart, cake of koekjes. Zo kun je heerlijk variëren.  Het product bevat 38% amandelmeel en dat proef je!

De introductie is niet alleen goed nieuws voor bakliefhebbers, maar ook voor bakkers die bewust glutenvrij willen genieten of glutenintolerant zijn. Met Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel bak je eenvoudig de lekkerste glutenvrije baksels. 

Lekker luchtig

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is de basis voor een variëteit aan zoete baksels. Een smakelijke appeltaart, maar ook het bakken van een cake en koekjes zonder gluten is een fluitje van een cent. Je hoeft alleen boter, suiker en eieren toe te voegen. Bakpoeder is niet nodig. De rijsmiddelen in het meel zorgen voor een lekker luchtig resultaat. 

Onderscheidende smaak 

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is gemaakt van amandelmeel (38%), rijstebloem, lupinemeel, voedingsvezel en rijsmiddelen. De amandelen geven net even een iets andere smaak en textuur, dan baksels met zelfrijzend bakmeel als basis. Cake en koekjes maak je met één pak Zelfrijzend Amandelbakmeel. Voor een appeltaart in een springvorm van 24 cm doorsnede zijn twee pakken nodig.  

Laat je inspireren

Met Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is het heerlijk genieten van lekkere, zoete baksels, die ook nog eens glutenvrij zijn. Bakliefhebbers kunnen zich laten inspireren door heerlijke recepten op www.koopmans.com. De glutenvrije recepten zijn herkenbaar aan de vermelding ‘glutenvrij’.

In het bakschap 

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel is te vinden in het bakschap van de supermarkt. Het product is luchtdicht verpakt en daardoor gegarandeerd glutenvrij. Op het pak is dan ook het glutenvrije keurmerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging afgebeeld. Koopmans voldoet daarmee aan de veiligste norm, de zogeheten AOECS-norm. De consumenten-adviesprijs voor een pak Zelfrijzend Amandelbakmeel van 200 gram is € 3,99.  

-EINDE BERICHT- 

Achtergrondinformatie: 

Koopmans

Sabine Kuiper

E: Sabine.Kuiper@koopmans.com

Download persbericht
Met jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer