Oviebollen

Vind het antwoord in onze bakhulp over Oviebollen

Bak heerlijke oliebollen in de oven met Koopmans Oviebollen.

Bekijk ook heerlijke Oviebollen recepten.

Baktip: Oviebollen bewaren? Laat de oviebollen goed afkoelen en verpak ze daarna luchtdicht. Bewaar ze buiten de koelkast. Je kunt de oviebollen maximaal 2 dagen bewaren.

Baktip: Zorg dat de muffinvorm goed bebloemd is zodat je de oviebollen na het bakken makkelijk uit de vorm krijgt. Vet eerst de holtes in met wat olie, bestrooi daarna de vorm met wat bloem. Tik het overtollige bloem uit de vorm door de vorm even om te draaien.

Baktip: Voeg aan de Koopmans Oviebollenmix handwarm water toe van ongeveer 37°C. Dit is ongeveer even warm als een douche. Te koud water zorgt ervoor dat het beslag niet voldoende rijst.

Antwoord niet gevonden?

Linda, Mandy, Cindy, Ineke, Gabriële en Joke zitten elke werkdag voor je klaar. Je kunt ze tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en op oudjaarsdag (van 10:00 tot 15:00 uur) telefonisch bereiken op nummer 0800 - 022 33 06 (gratis). Zij doen hun best om zo snel en volledig mogelijk antwoord te geven op jouw vragen. Neem contact op of bezoek Koopmans op FacebookMet jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak!
  • Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan.
  • Bewaar eenvoudig en snel jouw favoriete recepten.
  • Ontvang de lekkerste recepten en nieuwste producten in je mailbox!
Maak een profiel aan! >

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans in je mail!

Hollandse bakgezelligheid met Koopmans!

De lekkerste recepten en inspiratie in je mailbox.

Herinner mij later nog een keer