Sluiten

Allergieën

Heb je een allergische reactie opgelopen na het eten van onze producten? Hieronder vind je meer informatie over klachten en hoe deze kunnen ontstaan. 

Allergisch voor een van onze producten?

Een allergische reactie wordt meestal veroorzaakt door één van de ingrediënten. Zoals melk, ei of tarwe. Als je weet dat je gevoelig bent voor één van deze ingrediënten kun je het recept aanpassen of kiezen voor een alternatief zoals onze glutenvrije of vegan bakmixen.

Een onverwachte reactie

In heel uitzonderlijke gevallen kan een allergische reactie een andere oorzaak hebben. Bijvoorbeeld een allergische reactie na het eten van pannenkoeken. Dit kan ontstaan doordat huisstofmijt in een geopende verpakking is gaan zitten. Mensen met een mijtallergie of allergie voor schaaldieren kunnen hierdoor last krijgen van verschillende symptomen zoals jeuk en zwelling in het gezicht, mond of keel. Deze klachten treden meestal op binnen een uur na consumptie.

Heb je last van deze klachten? Zoek medische hulp. Bewaar het product en de verpakking, en neem contact op met onze consumentenservice.

Onze vegan en glutenvrije producten

Zelfrijzend Amandelbakmeel (Glutenvrij) Zelfrijzend Amandelbakmeel (Glutenvrij)

Zelfrijzend Amandelbakmeel (Glutenvrij)

Glutenvrij

Bekijk dit product
Oliebollen Glutenvrij Oliebollen Glutenvrij

Oliebollen Glutenvrij

Glutenvrij

Bekijk dit product
Pannenkoeken Glutenvrij Pannenkoeken Glutenvrij

Pannenkoeken Glutenvrij

Bekijk dit product
Glutenvrij Basismeel Glutenvrij Basismeel

Glutenvrij Basismeel

Bekijk dit product